Csütörtök éjfélkor jár le a keresztféléves ügyintézési határidő

A keresztféléves jelentkezők e hét csütörtök éjfélig (2015. január 8.) ellenőrizhetik és módosíthatják adataikat, megváltoztathatják egy alkalommal a jelentkezési sorrendjüket, valamint pótolhatják a jelentkezéshez és pontszámításhoz szükséges dokumentumaikat.

Nem árt még utoljára meggyőződni róla, hogy minden, a jelentkezéshez és pontszámításhoz szükséges dokumentumot feltöltöttünk-e, mert az esetleges pótlás szükségességéről nem érkezik külön értesítés. Ha van még hiányzó dokumentum, azt legkésőbb január 8. csütörtök éjfélig fel kell tölteni az E-felvételi felületen. (Akiknek az elektronikus benyújtásra nincs lehetőségük, postán is beküldhetik a dokumentummásolataikat az Oktatási Hivatal címére: 1443 Budapest, Pf. 220.)

Szintén nyolcadikán éjfélig van lehetőség az egyszeri sorrendmódosításra, illetve jelentkezési hely(ek) visszavonására is.

Nem késő még javítani az elírt vagy időközben megváltozott jelentkezői adatokat sem. Az E-felvételi Hivatalos iratokmenüpontból érhető el a Jelentkezői státuszlap, ahol egyben, összegezve átnézhető az összes adat.

A felvételizők a pontszámítás indulásától az E-felvételiben nézhetik meg az egyes jelentkezési helyein elért pontjaikat, illetve a ponthatárok megállapítását követően ezen a saját online felületen érik el a besorolási döntést is.