Duális partnereink

Famulus Business Hotel****

Famulus Business Hotel****

A Széchenyi István Egyetem Turizmus Tanszékének hivatalos oktatószállodájaként elkötelezett hívei vagyunk a jövő generációinak képzésének.

Az elméleti oktatás során megszerzett tudás mellé biztosítjuk a minél szélesebb körű szakmai gyakorlatot. A szállodában töltött idő alatt gyakornokaink minden egyes területet megismernek. Törekszünk arra, hogy munkatársaink a lehető legjobb szakmai képzésben és irányításban részesüljenek, így mindig naprakész tudást adjanak át a hallgatóknak.

Emellett célunk a vevői igények legmagasabb fokon történő kielégítése, a változó piaci és utazási viszonyokhoz való alkalmazkodás és kifogástalan szolgáltatás nyújtása minden esetben azért, hogy a vendégeink mindig úgy gondolják, figyelmet tanúsítunk irántuk, és elvárásaiknak tökéletesen megfelelünk. Szállodánkban munkánkat a kifogástalan minőség iránt érzett elkötelezettség határozza meg.

SMR - bővebb bemutatkozó

SMR - bővebb bemutatkozó

Az SMR (Samvardhana Motherson Reflectec) Hungary Bt. az SMG (Samvardhana Motherson Group) indiai telephelyű cégcsoport tagja. Az SMG világviszonylatban 140 telephellyel rendelkezik, és 25 országban van jelen. 1975-ben alakult anya-fia fém utómunkálatokkal foglalkozó vállalkozásként. A cég továbbra is az alapító család vezetése alatt áll, napjainkban már közel 100 000 munkavállalót foglalkoztat. Globális járműipari alkatrész és modulbeszállítóként kábelgyártással, műanyag modulok, polimer feldolgozással és szerszámkészítéssel, és visszapillantó tükrök előállításával foglalkozik. (Három fő cégcsoportja: SMP, MSSL, SMR) Az SMR cégcsoport 20 telephellyel 14 országban van jelen a világon.