Duális partnereink

Famulus Business Hotel****

Famulus Business Hotel****

A Széchenyi István Egyetem Turizmus Tanszékének hivatalos oktatószállodájaként elkötelezett hívei vagyunk a jövő generációinak képzésének.

Az elméleti oktatás során megszerzett tudás mellé biztosítjuk a minél szélesebb körű szakmai gyakorlatot. A szállodában töltött idő alatt gyakornokaink minden egyes területet megismernek. Törekszünk arra, hogy munkatársaink a lehető legjobb szakmai képzésben és irányításban részesüljenek, így mindig naprakész tudást adjanak át a hallgatóknak.

Emellett célunk a vevői igények legmagasabb fokon történő kielégítése, a változó piaci és utazási viszonyokhoz való alkalmazkodás és kifogástalan szolgáltatás nyújtása minden esetben azért, hogy a vendégeink mindig úgy gondolják, figyelmet tanúsítunk irántuk, és elvárásaiknak tökéletesen megfelelünk. Szállodánkban munkánkat a kifogástalan minőség iránt érzett elkötelezettség határozza meg.

SMR - Bemutatkozás

SMR - Bemutatkozás

Az SMR Hungary jogelődjét 1993-ban alapították, mára a világ egyik legnagyobb visszapillantó tükör gyárává fejlődött. A vállalat 2009 óta a Motherson csoport tagja. A Motherson, melyet 1975-ben anya és fia alapított, a világ 22 legnagyobb autóipari beszállítójának egyike több mint 135 000 embert foglalkoztatva 270-nél is több gyárában 5 kontinens 41 országában. Üzleti portfóliója kiváló minőségű és esztétikus termékek széles körét öleli fel világszerte minden nagy autógyártó számára: vezetőfülkék, lökhárítóborítások, visszapillantó tükrök, kamerarendszerek, világító rendszerek, külső és belső kárpitozás, kábelrendszerek, légkondicionáló rendszerek és terepjáró vezetőfülkék.