Este megtudjuk a ponthatárokat

Este nyolc óra után hozzák nyilvánosságra a szeptemberben induló felsőoktatási szakok ponthatárait, amelyek először itt, a Felvin lesznek böngészhetők. Azok a felvételizők, akik jelentkezéskor megadták a mobilszámukat, még késő este SMS-értesítést is kapnak az eredményekről.

 

Ahogy eddig is, a ponthatárokat többek közt a felvételizők számának, az intézmények kapacitásainak, valamint a jelentkezők eredményeinek figyelembevételével határozzák meg. Elsőként a Felvin lesznek elérhetők – 2018. július 25-én, 20 órától –, de azok a felvételizők, akik jelentkezéskor megadták a mobilszámukat, még az este-éjjel SMS-értesítést is kapnak (a teljes üzenetmennyiség kiküldése hosszabb időbe is telhet a szolgáltatónak). Az eredmények természetesen az E-felvételi személyre szabott oldalain is megtekintők lesznek.

Idén is bulival várjuk a ponthatárokat

Az elmúlt tíz év hagyományainak megfelelően idén is lesz PONT Ott Parti, azaz POP! Július 25-én 15 órától újra színes programokkal segítünk kibírni az izgalom óráit a felsőoktatási felvételi ponthatárok este 8 órai kihirdetése előtt.

Vidéken több városban is lesz társrendezvényünk. Minden helyszínen este 8 órától tekinthetitek majd meg a ponthatárokat.

Bővebb infó: POP 2018, illetve Facebook.