Február 20-ig lehet hitelesíteni a jelentkezéseket

A jelentkezési határidő lejárta után a következő lépés a benyújtott jelentkezések hitelesítése. Erre 2018. február 20. éjfélig van lehetőség a két megoldás valamelyikével.

A hitelesítést már a jelentkezési határidó előtt is el lehett végezni, de jó tudni, hogy aki a hitelesítést követően, de még a jelentkezési határidő lejárta előtt bármit változtatott az E-felvételiben (adatot módosított, befizetési igazolást, dokumentumot töltött fel), annak a felvételi kérelmét újra hitelesíteni kell!

Hitelesíteni kétféleképpen lehet.

1. Ügyfékapuval

Az E-felvételi felületén található hitelesítés funkció használatával a két rendszerbe történő párhuzamos bejelentkezés után a hitelesítés automatikusan megtörténik, melyről a jelentkező elektronikus értesítést kap. A hitelesítési folyamat végrehajtására vonatkozó pontos útmutatást az E-felvételi felülete tartalmazza.

 

Az Ügyfélkapu egyszeri regisztrációját személyesen bármelyik okmányirodában, kormányhivatali ügyfélszolgálati irodában, adóhatóság ügyfélszolgálatán, külképviseleten, vagy elektronikusan lehet elindítani a 2016. január 1-jét követően kiállított érvényes személyazonosító igazolvány birtokában. Bővebb információ: www.magyarorszag.hu/ugyfelkapu.

2. Hitelesítő adatlappal

Ha a jelentkező nem él az Ügyfélkapun keresztül történő hitelesítés lehetőségével, akkor az űrlapok kitöltése, mentése, valamint adatainak ellenőrzése után ki kell nyomtatnia a felületről az ún. hitelesítő adatlapot. Ez tartalmaz minden olyan adatot, amelyet a jelentkező a kérelmében rögzített, beleértve a feltöltött dokumentumok listáját is. A hitelesítő adatlap aláírásával nyilatkozik ezek valódiságáról, tehát postázás előtt mindenképpen ellenőrizze a megadottakat!

A hitelesítő adatlapot aláírva – ajánlott küldeményként – kell postázni a következő címre: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190. A jelentkezési szándék a hitelesítés után válik érvényessé.

A beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása néhány napot vesz igénybe. A feldolgozás eredményéről a jelentkezők e-mailben kapnak tájékoztatást, valamint az E-felvételi rendszerben is nyomon követhetik a jelentkezésük státuszát.

Bővebb információ a hitelesítésről a Felvételi tájékoztatóban »

Kapcsolat

Kérdéseid vannak képzéseinkről?

Több információra van szükséged a felvételi eljárásról?

Várunk egyéni, személyes tájékoztató időpontjainkon:


Nyitvatartás:

Hétfő:  9:00-14:00
Kedd: 9:00-14:00 
Szerda: 9:00-14:00
Csütörtök: 9:00-13:00
Péntek: 8:00-12:00

Ha 5 főnél többen jöttök, kérjük, jelezzétek előre az itt elérhető űrlapon, hogy időpontot tudjunk egyeztetni.

Elérhetőségeink:
Személyesen: SZE-Győr, Új-Tudástér épület: Fsz. - AKIK Iroda => térkép

Beiratkozással kapcsolatban: +36 96 503 407

Telefon: +36 96 613 610

+36 70 646 3106

+36 70 646 3108


Email: felveteli##kukac##sze.hu