Felsőoktatásról mindenkinek: országjáró túra felvételizőknek

Nehéz döntés előtt állnak a végzős diákok, február 15-ig nyújthatják be ugyanis jelentkezésüket az egyetemekre, főiskolákra. Éppen ezért a következő napokban országjáró túrára indul a továbbtanuló diákokat segítő alternatív felvételi tájékoztató, a #felvételi 2017 – felsőoktatásról mindenkinek című kiadvány. A rendezvénysorozat első állomása január 9-én, Pécsett a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában lesz.

A Libri Kiadó gondozásában megjelent hiánypótló könyv lépésről lépésre kíséri a jelentkezőket a sikeres felvételi vizsgáig, melynek során megannyi kérdést kell megválaszolni: Felsőoktatás vagy munka? Önismeret, pályaválasztás? Továbbtanulás külföldön vagy Magyarországon? Milyen szakot, melyik intézményt válasszam? Mi várható a diplomaszerzés után? Hogyan készüljek fel a felvételire, és mihez kezdjek, ha mégsem sikerül?

A kiadványt készítő Eruditio Oktatási Szolgáltató Zrt. munkatársai országjáró rendezvénysorozattal segítik a végzősöket, amelynek keretében felsőoktatási szakértők mutatják be a magyarországi felvételi eljárást, valamint szakértő pszichológus a sikeres pályaválasztáshoz elengedhetetlen tanácsokkal látja el az érdeklődőket. 2017. január 11-én, a Széchenyi István Egyetem „Nyitott kapuk” napján, illetve az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 2017. január 19–21 között számos meglepetésprogrammal várják a továbbtanulni vágyókat, és lehetőség lesz egyéni pályaválasztási tanácsadásra is.

A kiadvány kedvezményes áron megvásárolható rendezvényeken, de kapható már országszerte a könyvesboltokban is.

További információk a www.felveteli2017.hu oldalon.