Fontos teendők beiratkozás előtt

A Neptun rendszerbe történő első belépést követően kérem ellenőrizze a

  • Saját adatok, Személyes adatok felületen a Személyes adatok tabulátor fülön, hogy a személyes adatai (név, születéskori név, édesanyja neve, születési hely, születési idő, állampolgárság),
  • a Saját adatok, Elérhetőségek felületen az E-mail címek, Címek, Telefonszámok tabulátor füleken az e-mail cím, állandó lakcím, telefonszám adatai megfelelően kerültek rögzítésre.

Ezen a felületen az e-mail címét, értesítési címét, telefonszámát megadhatja, illetve módosíthatja.

Az állandó lakcímének módosítására csak a beiratkozás során, a lakcímkártya bemutatásával van lehetőség.

Amennyiben eltérést tapasztal a hivatalos okmányaiban berögzített adatokhoz képest, azt a beiratkozás során a tanulmányi ügyintézőjének jelezze.

  • A Saját adatok, Személyes adatok felületen a Személyes adatok tabulátor fülön az Adatmódosítás gombra kattintva szíveskedjék az adóazonosító jelét, valamint a TAJ számát berögzíteni.
  • A Saját adatok, Személyes adatok felületen az Okmányok tabulátor fülön az Új felvétel gombra kattintva szíveskedjék a személyi igazolványának számát berögzíteni.
  • A bankszámlaszámuk rögzítésére, a Pénzügyek, Beállítások felületen a Számlaszámok tabulátor fülön az Új bankszámlaszám gombra kattintva van lehetőség.

A kért adatok berögzítésének időszaka: 2019. augusztus 5. (6:00) és augusztus 23. (23:59)

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy valótlan, téves adatok berögzítése esetén az Egyetem nem vállal felelősséget az esetleges információvesztés, vagy késedelmes kifizetés (pl. pénzbeli támogatás kifizetésének késedelme rossz bankszámlaszám berögzítése esetén) miatt.