Megjelent a felvételi tájékoztató Kiegészítése

A Hivatalos kiegészítésben a korábban közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett új jelentkezési lehetőségeket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények.

A felvi.hu-n elérhető online Tájékoztató egységes szerkezetben tartalmazza a 2014. december 23-án nyilvánosságra hozott felvételi szabályokat, meghirdetéseket és tudnivalókat, valamint az azóta, a Tájékoztatóhoz tartozó Hivatalos kiegészítéssel módosított tartalmakat is. A felsőoktatási tájékoztató mától tehát a kiegészített tartalommal olvasható a honlapunkon.

2015 szeptemberétől öt képzési területen (műszaki, informatika, agrár, természettudomány és gazdaságtudományok) indulnak olyan szakok, amelyek keretében lehetőség van a duális képzést választani. Ezt a lehetőséget minden esetben lábjegyzetben jelöltük a meghirdetéseknél. A vállalati partnerek listája a Legfontosabb táblázatok 10. sz. táblázatában található.

A felsőfokú oklevél alapján számított felvételi pontszámról alapképzésen, osztatlan mesterképzésen és felsőoktatási szakképzésen itt lehet tájékozódni.

A jelenleg olvasható szövegbe beépültek egyéb módosítások, pontosítások is  - ezeket pirossal kiemelve jelezzük - , ezért minden jelentkezőt kérünk, hogy alaposan tanulmányozza át a tájékoztató szövegét, és ezek figyelembevételével jelentkezzen.

A Hivatalos kiegészítés egybeszerkesztett változata pdf-ben letölthető ide kattintva »