Módosul a felvételi, alkalmassági és gyakorlati vizsgák lebonyolítása

A koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt egyes, a felsőoktatási intézményeket és hallgatókat érintő intézkedésekről szóló 101/2020. Korm. rendelet (IV.10.) felvételi eljárással kapcsolatos rendelkezései érintik a felsőoktatási intézmények által szervezett felvételi, alkalmassági és gyakorlati vizsgákat is.

A személyes megjelenést igénylő vizsgák lebonyolításainak változásairól – ilyen lehet például a vizsga időpontja és lebonyolítási módja, valamint a különeljárási díj összege – az intézmények a Felsőoktatási felvételi tájékoztató intézményi meghirdetéseket tartalmazó oldalain adnak részletes tájékoztatást. Az új információk az Egyetemek, főiskolák menüpontban, az érintett szakot megnyitva, egy kiemelt szövegdobozban olvashatók.

Kérünk minden jelentkezőt, aki olyan szakra jelentkezett, amelyen ilyen jellegű vizsgakövetelmény az előírás, hogy a Tájékoztató intézményi meghirdetéseket tartalmazó oldalain ellenőrizze a veszélyhelyzet miatt közzétett aktuális információkat!

A vizsgák lebonyolításával kapcsolatos kérdéseikkel a jelentkezők közvetlenül a felsőoktatási intézményekhez fordulhatnak bővebb tájékoztatásért.

Forrás: felvi.hu

Kapcsolat

Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:

+36 96 613 610; +36 70 646 3106; +36 70 646 3108

Email: felveteli@sze.hu


Beiratkozási időpontok


 Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!