SICK Fejlesztő, Termelő és Kereskedelmi Kft.


Sick cégcsoport

A németországi székhelyű SICK cégcsoport több mint 50 leányvállalatával és közel 10 000 dolgozójával világszinten piacvezető szerepet tölt be az intelligens szenzorgyártás területén. Vállalatunk az ipar különböző területein alkalmazott egyedi automatizálási megoldásaival az új ipari forradalom, az Ipar 4.0 alakítója, résztvevője.
 

SICK Fejlesztő, Termelő és Kereskedelmi Kft.

A SICK magyarországi termelő leányvállalata, a SICK Fejlesztő, Termelő és Kereskedelmi Kft. 100%-os német tulajdonban van. A Győrtől 18 kilométerre található kunszigeti telephelyünkön több mint 20 éve állítunk elő szenzorokat, mára évi 80 millió EUR értékben, 600 főt foglalkoztatva.

SICK Kft. mérnökség

A duális felsőfokú képzésben részt vevő hallgatókat a Mérnökség fogadja.  Mérnökségünk küldetése, hogy eszközöket és gépeket tervezzen és építsen, majd azokat üzemeltetve támogassa a gyártás zavartalan működését. Tevékenységünkkel növeljük az anyavállalat számára a magyarországi telephelyen előállított termékek hozzáadott értékét.

Nálunk …

  • egy dinamikusan fejlődő ipari szegmensben szerezhetsz piacképes tudást!
  • modern ipari megoldásokat ismerhetsz meg!
  • önálló, felelősségteljes feladatok várnak rád!
  • modern munkakörnyezetben, tapasztalt csapattal dolgozhatsz együtt!

Kapcsolat

SICK Fejlesztő, Termelő és Kereskedelmi Kft.

9184 Kunsziget, Fő út 49.

+36 96 582 610

sick.kft@sick.hu

www.sick.com


 

 

Kapcsolat

Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:

+36 96 613 610
+36 70 646 3106
+36 70 646 3108

Email: felveteli@sze.hu

Időpontfoglalás felvételi tanácsadásra


Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!