Kezdetét vette az ügyintézés az E-felvételiben

A keresztféléves jelentkezők az E-felvételi felületén 2017. január 10-ig ellenőrizhetik rögzített felvételi összpontszámukat, módosíthatják adataikat, egy alkalommal változtathatnak jelentkezési sorrendjükön és pótolhatják még hiányzó dokumentummásolataikat. Fontos, hogy mindenki átnézze, hogy helyesen szerepelnek-e az adatai!

Felvételi pontszámok

Fontos tudni, hogy az egyes jelentkezési helyeken számolt felvételi összpontszámok a feldolgozottság – pl. az utólag feltöltött dokumentummásolatok feldolgozása – függvényében változnak-gyarapodnak, ezért a felvételizőknek érdemes az ügyintézési időszakban többször is visszalátogatniuk az E-felvételi felületére, hogy az aktuális értéket láthassák.

Adatok ellenőrzése

A 2017. februárban induló képzésekre jelentkezők az E-felvételibe történő belépés után a felületen megtalálják  a felvételi eljárás központi nyilvántartásában szereplő adataikat, amelyeket ellenőrizniük kell.

Az E-felvételi egyes menüpontjaiban a felvételizők - ha szükség van rá - minden megadott adatukat módosíthatják. A jelentkezői státuszlapon pedig egyben, összegezve átnézhetik azokat, és ezt az oldalt elmenthetik, vagy ki is nyomtathatják maguknak. A Jelentkezői státuszlap az eljárás során folyamatosan elérhető.

A felvételizők a jelentkezéseik, dokumentumaik és kérvényeik állapotát kizárólag az E-felvételiben tudják nyomon követni. A ponthatárok megállapítását - várhatóan 2017. január 24-ét – követően ezen a saját online felületen érik el a besorolási döntést is.

Dokumentumpótlás

A felvételizőknek ellenőrizniük kell azt is, hogy minden jelentkezéshez és pontszámításhoz szükséges dokumentumot feltöltöttek-e, mert az esetleges pótlás szükségességéről külön értesítést nem kapnak. Ha van még hiányzó dokumentum, azt minél hamarabb, de legkésőbb január 10-ig fel kell tölteniük. (Akiknek az elektronikus benyújtásra nincs lehetőségük, postán is küldhetik a dokumentummásolataikat az Oktatási Hivatal címére: 1443 Budapest, Pf. 220.)

Sorrendmódosítás

Szintén 2017. január 10-ig van továbbá lehetőség az egyszeri sorrendmódosításra, illetve jelentkezési hely(ek) visszavonására is.

Az egyszeri sorrendmódosítás lehetőségével akkor érdemes élni, ha valamely okból megváltozott a felvételizők preferencia-sorrendje, ami alapján a jelentkezéseiket rangsorolták. Nem érdemes sorrendet módosítani, ha valamelyik jelentkezési helyen nem sikerült az alkalmassági vizsga, hiszen ez esetben az adott szakra egyébként is sikertelennek számít a jelentkezés.

Akik meggondolták magukat és már nem szeretnének valamelyik megjelölt jelentkezési helyre bejutni, azoknak a sorrend módosítása helyett előnyösebb a jelentkezési hely visszavonását – törlését – választaniuk. Ez ugyanis nem számít bele az egyszeri sorrendmódosításba.

 

Kapcsolat

Kérdéseid vannak képzéseinkről?

Több információra van szükséged a felvételi eljárásról?

Várunk egyéni, személyes tájékoztató időpontjainkon:


Nyitvatartás:

Hétfő:  9:00-14:00
Kedd: 9:00-14:00 
Szerda: 9:00-14:00
Csütörtök: 9:00-13:00
Péntek: 8:00-12:00

Ha 5 főnél többen jöttök, kérjük, jelezzétek előre az itt elérhető űrlapon, hogy időpontot tudjunk egyeztetni.

Elérhetőségeink:
Személyesen: SZE-Győr, Új-Tudástér épület: Fsz. - AKIK Iroda => térkép

Beiratkozással kapcsolatban: +36 96 503 407

Telefon: +36 96 613 610

+36 70 646 3106

+36 70 646 3108


Email: felveteli##kukac##sze.hu