Autoliv - Bővebb bemutatkozó

Csatlakozz hozzánk…

 

Az Autolivnél – a világ legnagyobb gépjármű-utasvédelmi rendszer fejlesztő és gyártó cégcsoportjánál – mindennap a jövőképünket éljük meg, amikor olyan innovatív gépjármű utasvédelmi termékeket fejlesztünk és gyártunk, melyek csökkentik a közlekedési balesetek számát és azok következményeit.

 

Szeretnél életeket menteni? A társaságunk sikere számtalan módon határozható meg és mérhető, beleértve a gyártási hatékonyságot, termékminőséget és nyereségességet. Az Autolivnél van azonban egy másik tényező is, mely ugyanolyan fontos a siker meghatározásában és mérésében: az életmentő képességünk. Az Autoliv által fejlesztett és gyártott biztonsági övek, légzsákok, kormánykerekek, radar-, képfeldolgozó- és egyéb biztonsági rendszerek minden évben több mint 30.000 életet mentenek meg és tízszer ennyi sérülést előznek meg.

A cégcsoport magyar tagja, a sopronkövesdi Autoliv Kft. Európa legnagyobb biztonsági öveket gyártó üzeme. Az 1990-es alapítás után a termelés 1991-ben indult el Sopronban, majd 1993-ban Sopronkövesden kezdődött meg az új üzem építése, ahol 1995-ben megindult a termelés több, mint száz alkalmazottal. Az ezt követő években a folyamatos fejlesztések révén jelentősen bővült az üzem területben, kapacitásban és foglalkoztatotti létszámban egyaránt. A vállalat jelenleg 2.700 főt foglalkoztat.

Miért mi? Autóipari beszállítóként életmentő termékek gyártását végezzük, így a nullhibás termelés a fő cél. Minőségtudatos vállalati kultúrát építünk tehát, amely magas egyéni hozzáadott értéken, szaktudáson, dolgozóink elkötelezettségén és megbecsülésén alapul. Ebbe a dinamikus, innovatív környezetbe illesztjük be duális hallgatóinkat, mely során kidolgozott módszertan mentén nyújtunk professzionális szakmai hátteret.

A hallgatót a képzés teljes ideje alatt díjazás illeti meg, melyet a vállalat fizet. Jelenleg a mindenkor hatályos jogszabály szerinti kötelező legkisebb munkabér (minimálbér) 15 %-ának megfelelő díjazásban részesül hetente a hallgató. Ezen felül – igény esetén – az Autoliv Kft. a munkába járást és a szállást is térítésmentesen biztosítja a képzés időtartamára.

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, kollégánk várja a jelentkezésedet: Bősze Krisztina, HR Generalista/Képzés és fejlesztés (+36 99 536 847; krisztina.bosze@autoliv.com).

 

 

Kapcsolat

Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:

+36 96 613 610
+36 70 646 3106
+36 70 646 3108

Email: felveteli@sze.hu

Időpontfoglalás felvételi tanácsadásra


Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!