Kreditátvitel

Kreditátvitel

A Kreditátviteli kérelem a neptun.sze.hu oldalon tölthető ki elektronikus úton (Kérelmek,nyomtatványok/on-line beadandó kérelmek). A kreditátviteli kérelem kitöltésében segítséget nyújt Önnek a Linkek oldalsó menünél található tanterv és tantárgyi tematika. Ennek segítségével tudja meghatározni, hogy az Ön által teljesített tantárgyak mely nálunk teljesítendő tantárgynak felelnek, felelhetnek meg, és ez alapján tudja kitölteni a kérelmet.

Fontos információ, hogy külső intézményből maximum az adott szakon teljesítendő összes kreditpontszám 2/3-át fogadjuk el. Amennyiben ennél több tantárgyat teljesített már a jelenlegi intézménynél, akkor a kreditátviteli kérelemben Önnek kell megjelölnie azt a 2/3-nyi kreditpontot, melynek elfogadását kéri.

Javasoljuk, hogy a Letöltések menüpontban található Tanulmányi és Vizsgaszabályzatot is tanulmányozza át. Ennek a 14-16.§-a tartalmazza az átvételi szabályokat.

Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatos információk

+36 96 613 610

+36 70 646 3106

+36 70 646 3108

Email: felveteli@sze.hu

 

Neptun belépési problémával az alábbi e-mail címen keresztül tud érdeklődni:

to-ugyelet@sze.hu

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Tanulmányi Osztály 2019.07.29. – 2019.08.20. közötti időszakban ügyeleti rendben dolgozik, ezért a beérkezett levelek megválaszolása a szokottnál több időt vehet igénybe, türelmüket előre is köszönjük!