Kapcsolat

Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:

Az E-felvételi felületén látható felvételi pontszámok még nem véglegesek, az intézményi többletpontok rögzítése folyamatban van.

Email: felveteli@sze.hu

Telefon: +36 70 646 3106 ;  +36 70 646 3108

Időpontfoglalás tanácsadásra


Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!

Kreditátvitel

Kreditátvitel

A Kreditátviteli kérelem a neptun.sze.hu oldalon tölthető ki elektronikus úton (Kérelmek,nyomtatványok/on-line beadandó kérelmek). A kreditátviteli kérelem kitöltésében segítséget nyújt Önnek a Linkek oldalsó menünél található tanterv és tantárgyi tematika. Ennek segítségével tudja meghatározni, hogy az Ön által teljesített tantárgyak mely nálunk teljesítendő tantárgynak felelnek, felelhetnek meg, és ez alapján tudja kitölteni a kérelmet.

Fontos információ, hogy külső intézményből maximum az adott szakon teljesítendő összes kreditpontszám 2/3-át fogadjuk el. Amennyiben ennél több tantárgyat teljesített már a jelenlegi intézménynél, akkor a kreditátviteli kérelemben Önnek kell megjelölnie azt a 2/3-nyi kreditpontot, melynek elfogadását kéri.

Javasoljuk, hogy a Letöltések menüpontban található Tanulmányi és Vizsgaszabályzatot is tanulmányozza át. Ennek a 14-16.§-a tartalmazza az átvételi szabályokat.