BOS - ismertető

Több mint 6.200 munkatárssal, 19 telephelyen, 12 országban, három kontinensen szolgáljuk ki az összes fontos autógyárat és következetesen dolgozunk a folyamatos növekedés érdekében. Erős innovációs képességünk mellett legfontosabb sikertényezőnk nemzetközi jelenlétünk.

Globális és egyben helyi szereplők vagyunk, mivel minden telephelyünkön megnyilvánul a cég saját multikulturális és regionális jellege. Elkötelezettek vagyunk az adott régió, az emberek és a környezet iránt, hiszen munkatársaink jelentik számunkra a legfontosabb tőkét.

A BOS fő kompetenciája innovatív mechatronikai-, kinematikai-, műanyagrendszerek fejlesztése és gyártása gépjárművek számára, melyek új távlatokat nyitnak a kényelem, a biztonság, a könnyűszerkezetű kialakítás és az energiahatékonyság tekintetében.

Dinamikus növekedésünk alapja az innováció, a kiemelkedő vevőorientáltság és az ügyfélspecifikus termékmegoldások. A BOS csapat részeként Ön is hozzájárulhat sikereinkhez. Az általunk kínált munkakörök, illetve feladatok ugyanolyan változatosak, mint termékeink.

Törekvésünket jelmondatunk fejezi ki leginkább: „Focused on customer – driven by innovations” melynek megvalósításával jelenleg már szinte az összes autógyártó vállalatot ügyfeleink közé sorolhatjuk.

Gazdagítsa saját ötleteivel innovatív termékeink körét, és alakítsa velünk aktívan az autóipar jövőjét a BOS család tagjaként!

 

A BOS-nál a duális egyetemi szakok hallgatók és az ipari szakmunkás tanulók képzése kooperatív és dinamikus csapatban zajlik. Alapos, gyakorlatias képzést kínálunk, a végzettség megszerzése után pedig változatos személyes és szakmai fejlődési perspektívákat nyújtunk.

Ha örömmel tanul, elkötelezett és lelkes embernek tartja magát és a jövőben is szeretne fejlődni, akkor a BOS-nál jó helyen jár.

Gyakornoki programunk a szakmai tapasztalatszerzésen túl belső továbbképzési ajánlatot is takar, mely az összes gyakornokunk számára elérhető, és melynek során saját munkatársaink is trénerként adják tovább tudásukat a következő területeken:

  • műszaki témák
  • nyelvi képzések
  • office programok
  • vállalati folyamatok
  • termelési rendszerek
  • CAD- képzés
  • minőség és biztonság

Partnerek vagyunk az egyetemi képzéshez tartozó kötelező gyakorlatok teljesítésében és a diplomamunka megírásában is.

Válasszon a változatos szakdolgozati témák közül és teljesítse sikerrel felsőfokú tanulmányait valódi ipari környezetben végzett kutatással!

Kapcsolat

Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:

+36 96 613 610
+36 70 646 3106
+36 70 646 3108

Email: felveteli@sze.hu

Időpontfoglalás felvételi tanácsadásra


Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!