EDAG Hungary Kft.

Világszínvonalú autófejlesztői munka zajlik Győrben.

Az EDAG közel 200 mérnöke nap mint nap azon dolgozik, hogy gépjárműveink egyre magasabb esztétikai és műszaki minőséget képviseljenek. Az EDAG Hungary Kft. 1999-ben alakult meg Győrben a német EDAG GmbH leányvállalataként. Az anyacég a világ legnagyobb független autóipari mérnöki irodája, közel 8000 alkalmazottal. Az autótervezés folyamatának bármely részébe képes belekapcsolódni, a formatervezéstől a gyártás elindításáig. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy jelenleg alig van olyan európai gyártású autó, aminek valamelyik részét ne az EDAG mérnökei tervezték, fejlesztették volna.

 

Nem kisebb cégek, hanem olyan autógyárak részére végzünk fejlesztői tevékenységet, mint pl. az Audi, BMW, Bugatti, Chrysler, Daimler, Ford, Honda, Mitsubishi, Opel, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Toyota, VW. A győri iroda alapítása óta a cég folyamatosan növeli kollégáinak számát, így az autótervezés komplex folyamatából már 5 önálló csoport található meg a Zrínyi utcai irodában: műszaki formatervezés, terméktervezés és konstrukció, elektrotechnikai és elektronikai fejlesztés, végeselem-analízis, gyártóeszköz fejlesztés. A cég bekapcsolódott az egyetemi képzésbe, három egyetem (SZIE, NYME, BME) különböző tárgyakból tart gyakorlatokat, képzéseket, valamint lehetőségei szerint eszközökkel is támogatja a laborokat. Nyílt napok keretén belül biztosít lehetőséget a hallgatóknak, hogy közelebbről megismerhessék az EDAG munkáját.

 

A tervezési munka jelentős része Németországban folyik, azonban a győri csoportok létszámbővítésének köszönhetően a projektekből egyre nagyobb részt vállal a magyar iroda is. Az ide érkező tapasztalt vagy pályakezdő kollégákat kiváló munkakörülmények, változatos feladatok, jó munkahelyi hangulat, kiválóan felszerelt, modern, inspiráló munkakörnyezet fogadja. Természetesnek vehetők a tréningek, oktatások és nyelvi képzések. Mindehhez versenyképes fizetések, prémiumkifizetés és béren kívüli juttatások párosulnak. A cég ezeken kívül ingyenes orvosi szolgáltatásokat biztosít alkalmazottai részére. Kollégáink akár külföldön is mélyíthetik szakmai és nyelvismereteiket.

 

A cég igyekszik lehetőséget biztosítani rövidtávú kiküldetésekre, illetve a betanulási idő külföldön való eltöltésére. Fő célunk természetesen a győri iroda létszámbővítése. Az EDAG kollégái büszkék arra, hogy munkájukkal hozzájárulnak a jövő járműveinek megteremtéséhez, fejlesztési tevékenységük pedig egyet jelent a folyamatos megújulással.

 

Kapcsolat:

E-mail: karrier@edag.hu

Telefonszám: 06 96 401 801