Szintézis - cégismertető

MIért bízza a SzIntézisre IT folyamatainak működtetését?

Gondoljon a hosszú távú, zavartalan működésre, válasszon olyan it céget, aki gyorsan, ru- galmasan, egy kézből képes szállítani problémáira a megoldást. miért a szintézis zrt. az ideális informatikai partner? a mögöttünk álló több évtizedes tapasztalat és referenciáink meggyőző választ adnak.

Érvek a Szintézis mellett:

 • § Egyedi igények kiszolgálására speciali- zálódtunk
 • § Komplexen képesek vagyunk ellátni teljes informatikai rendszerek működ- tetését, gyorsan és hatékonyan
 • § Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a kis- és nagyvállalati informatikai folya- matok tervezésében, megvalósításában és üzemeltetésében
 • § A Szintézis Csoport (Szintézis ZRt., Szin- tézis-ERP Kft. Szintézis-Net Kft., külföldi leányvállalatok) garancia a minőségi szolgáltatásra
 • § Kereskedelmi-, ipari-, és vállalati infor- matikai üzletágaink révén az egész IT piacon van tapasztalatunk, referenciánk
 • § Szerteágazó beszállítói hálózatunk ré- vén minden esetben testre szabott, cél specifikus hardvereket kínálunk

Rugalmas, igény szerinti szolgáltatások: Nem sablon szolgáltatásokat kínálunk, hanem testre szabott, az Ön igényeinek maximálisan megfelelő szol- gáltatási csomagot ajánlunk.

Magas szintű biztonság: A rendszere- ink kiépítése során elsődleges szempont az adatbiztonság! Több mint 25 éve fej- lesztünk, szállítunk és üzemeltetünk pénzügyi / kereskedelmi rendszereket, melyek esetében az adatbiztonság a legmagasabb prioritás, így mérnökeink a legfelkészül- tebbek közé tartoznak a biztonsági tech- nológiák alkalmazásában.

Ha  kell,  mindig  elérhetők  vagyunk: A HelpDesk szolgáltatásunk a hét minden napján, akár 24 órás folyamatos rendelke- zésre állást biztosít és komplett folyamat- kezeléssel biztosítja a hibabejelentéseinek

Amit biztosítunk ügyfeleink felé:

 • komplex IT üzemeltetés:

  Csökkentse a költségeit, miközben az informatikai rendszere megbízhatóbban és haté- konyabban működik. tehermentesítse kollégáit, informatikai rendszereinek kiépítését, karbantartását és üzemletetését bízza a Szintézis szakembereire, akik akár a nap 24 órás háttértámogatást nyújtanak.

 • rendszerintegráció:

  Nincs megelégedve a jelenlegi informatikai rendszerével? Úgy érzi az adatai nincsenek biztonságban? Az egyszerű munkafolyamatokat is hosszadalmasan kell tervezni? A Szin- tézis Zrt. rendszerintegrátori szolgáltatása segít egy jól működő informatikai rendszer megtervezésében és kialakításában.

 • hálózatépítés:

  Az üzleti élet ma már elképzelhetetlen korszerű informatikai hálózatok nélkül. a Szintézis Informatikai Zrt. szakemberei a hálózatok tervezésén, kivitelezésén át a hálózatüzemel- tetésig valamennyi felmerülő feladatot képesek megoldani.

 • egyedi szoftverfejlesztés:

  ipari és üzleti folyamatokra specializálódott, egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásunk bármilyen problémára megoldást jelent. A legmodernebb technológiákat felhasználva alkalmazásaink több platformon, pC-n, okostelefonon vagy akár tableten is elérhetők, így szolgálva  üzleti  tevékenységét.

 • SzintCloud - felhőalapú szolgáltatások:

  Akár nagyvállalati informatikai rendszere lehet, kisvállalkozásoknak szánt havidíjas előfize- tési konstrukcióban! A felhő, más néven cloud alapú szolgáltatások egyértelműen napjaink vezető informatikai trendjévé  nőtték  ki  magukat,  amelyből  cégünk  saját  infrastruktúrát és  egyedi  alkalmazásokat   kínál.

 • Intelligens nyomtatási megoldások:

  Cégünk intelligens nyomtatási szolgáltatásokat kínál olyan ügyfeleknek, akik csak nyomtati szeretnének, de a nyomtatókhoz és azok üzemeltetéséhez nem feltétlenül értenek!

 • speciális mentési megoldások:

Az üzleti adatok védelme és archiválása kiemelten fontos minden vállakozáa életében. Biztosítsa adatait, igényelje a Szintézis Cloud szolgáltatását és ne csak helyi, hanem felhő alapon is tárolja adatait.

 

Bővebb információk és elérhetőség:

Szintézis Informatikai Zrt. Központ

9023 Győr, Tihanyi Árpád u. 2. § E-mail: info@szintezis.hu § Tel.: +36 96 502  211