Szintézis - rövid ismertető

Cégünk küldetése, hogy ügyfeleinknek minél magasabb színvonalú, az igényeiket teljes mértékben kielégítő, komplett szolgáltatásokat nyújtsunk és termékeket szállítsunk. mun- katársaink nap mint nap bebizonyítják, hogy a „Szintézis - az informatika a szenvedélyünk” nem egy üres szlogen, hanem egy hitvallás, melyet kollégáink ihlettek.

A 100%-ig magyar tulajdonosi körrel rendelkező szintézis informatikai zRt. 1987-es megalakulása óta a magyar üzleti informatikai élet meghatározó szereplője. A korábban Szintézis Computer Rendszer- ház Kft. néven működő vállalkozás 2002- ben nyerte el jelenlegi formáját, azóta töretlenül növekszik, jelenleg Magyar- országon  kívül  további  két országban, Szlovákiában és Romániában is jelen van.

A szintézis Zrt. Magyarország számos városában képviselteti magát azért, hogy partnereit kellő  rugalmassággal és odafigyeléssel tudja kiszolgálni. A cég üzletpolitikájában fontos szerepet tölt be a külföldi terjeszkedés, hiszen a nemzetközi háttér a garancia arra, hogy rendsze- rintegrációk és honosítások gyorsan és pontosan  megtörténjenek.

A szintézis Zrt. azon kevés informati- kai szolgáltatók közé tartozik, akik képe- sek komplex, teljes körű megoldásokat szállítani a kisvállalkozásoktól kezdve egészen a külföldi tulajdonú nagy ipari vállalatokig.

A cég ipari és üzleti informatikai portfóli- ója folyamatosan bővül, szem előtt tartva az ipar 4.0   trendjeit.

Önnek mi a legfontosabb az üzletmenete során? A minőségi végtermék, a mennyi- ség maximalizálása, a fennakadás nélküli munkamenet, a rövidülő szolgálati utak, az egyszerűsödő

adminisztráció, vagy csökkenő fenntartási költségek?Nem kell választania!

 

A szintézis Zrt. komplex informatikai megoldásai az ipari és kereskedelmi szek- tor számára egy kézből nyújtja az ideális megoldásokat!

Részletes céginfromációért kattintson IDE.

Kapcsolat

Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:

+36 96 613 610; +36 70 646 3106; +36 70 646 3108

Email: felveteli@sze.hu


Beiratkozási időpontok


 Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!