Kapcsolat

Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:

Email: felveteli@sze.hu

Telefon: +36 70 646 3106; +36 70 646 3108

Időpontfoglalás tanácsadásra


Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!

Tantárgyi tematika kereső

Tárgy Tárgykód Tanszék Tanszékkód
Funkcionális élelmiszerek MÉNCMEMB323 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Hús- és baromfiipari technológia MÉLSBEMA764 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Innovációs menedzsment MELAMEM9744 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Kisüzemi feldolgozás technológiák II. MMLABEGD164 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Kisüzemi feldolgozástechnológiák II. MMNBBEG9164 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Környezeti mikrobiológia MKNAMEMC012 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Környezeti mikrobiológia MKLAMEMC212 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Mikrobiológia MMLABTG2612 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Minőségirányítás, minőségbiztosítási rendszerek MÁLAMEMD033 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Minőségirányítás, minőségbiztosítási rendszerek MÁNAMEMB433 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Minőségirányítás, minőségmenedzsment, minőségbiztosítási rendszerek MÉNAMEM7934 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Minőségirányítás, minőségmenedzsment, minőségbiztosítási rendszerek MELAMEM9434 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Minőségügy alapjai MÉNAFEMD835 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Minőségügy alapjai MÉLAFEMD335 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Növényi eredetű termékek feldolgozása MÉLABEG9854 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Növényi eredetű termékek feldolgozása MENABEG4814 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Növényi termékfeldolgozás és élelmiszerbiztonság MNLABEMC864 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Nyomonkövetés az élelmiszerláncban MÉNBMEM7824 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Nyomonkövetés az élelmiszerláncban MELBMEM9324 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM
Sütő- és édesipari technológia MENSBEG3224 Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék MMEM