Kapcsolat
Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:
Email: felveteli@sze.hu
Telefon: +36 70 646 3106; +36 70 646 3108
Időpontfoglalás tanácsadásra
Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!
Tantárgyi tematika kereső
Tárgy | Tárgykód | Tanszék | Tanszékkód |
---|---|---|---|
Funkcionális élelmiszerek | MÉNCMEMB323 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Hús- és baromfiipari technológia | MÉLSBEMA764 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Innovációs menedzsment | MELAMEM9744 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Kisüzemi feldolgozás technológiák II. | MMLABEGD164 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Kisüzemi feldolgozástechnológiák II. | MMNBBEG9164 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Környezeti mikrobiológia | MKNAMEMC012 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Környezeti mikrobiológia | MKLAMEMC212 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Mikrobiológia | MMLABTG2612 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Minőségirányítás, minőségbiztosítási rendszerek | MÁLAMEMD033 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Minőségirányítás, minőségbiztosítási rendszerek | MÁNAMEMB433 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Minőségirányítás, minőségmenedzsment, minőségbiztosítási rendszerek | MÉNAMEM7934 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Minőségirányítás, minőségmenedzsment, minőségbiztosítási rendszerek | MELAMEM9434 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Minőségügy alapjai | MÉNAFEMD835 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Minőségügy alapjai | MÉLAFEMD335 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Növényi eredetű termékek feldolgozása | MÉLABEG9854 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Növényi eredetű termékek feldolgozása | MENABEG4814 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Növényi termékfeldolgozás és élelmiszerbiztonság | MNLABEMC864 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Nyomonkövetés az élelmiszerláncban | MÉNBMEM7824 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Nyomonkövetés az élelmiszerláncban | MELBMEM9324 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |
Sütő- és édesipari technológia | MENSBEG3224 | Élelmiszertechnológiai és Mikrobiológiai Intézeti Tanszék | MMEM |