Kapcsolat

Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:

Email: felveteli@sze.hu

Telefon: +36 70 646 3106; +36 70 646 3108

Időpontfoglalás tanácsadásra


Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!

Tantárgyi tematika kereső

Tárgy Tárgykód Tanszék Tanszékkód
Food quality assurance MENB_ÉTTA030 Élelmiszertudományi Tanszék AKMKÉTT
Food technology 1. MENB_ÉTTA010 Élelmiszertudományi Tanszék AKMKÉTT
Food technology 1. (Mill, bakery and confectionery technologies) MENB_ÉTTA010 Élelmiszertudományi Tanszék AKMKÉTT
Food technology 2 MENB_ÉTTA011 Élelmiszertudományi Tanszék MÉKÉTT
Food technology 2. (Preservation technologies) MENB_ÉTTA011 Élelmiszertudományi Tanszék AKMKÉTT
Food technology 3 MENB_ÉTTA013 Élelmiszertudományi Tanszék MÉKÉTT
Food technology 3 MENB_ÉTTA013 Élelmiszertudományi Tanszék AKMKÉTT
Food technology 4 MENB_ÉTTA014 Élelmiszertudományi Tanszék MÉKÉTT
Food testing methodes MENB_ÉTTA029 Élelmiszertudományi Tanszék MÉKÉTT
Funkcionális élelmiszerek MELM_ÉTTM037 Élelmiszertudományi Tanszék AKMKÉTT
Funkcionális élelmiszerek MÉNCMEMB323 Élelmiszertudományi Tanszék MÉKÉTT
Funkcionális élelmiszerek MENM_ÉTTM037 Élelmiszertudományi Tanszék AKMKÉTT
Funkcionális élelmiszerek MENM_ÉTTM037 Élelmiszertudományi Tanszék MÉKÉTT
Funkcionális élelmiszerek MÉNCMEMB323 Élelmiszertudományi Tanszék AKMKÉTT
Funkcionális élelmiszerek MELM_ÉTTM037 Élelmiszertudományi Tanszék MÉKÉTT
General Microbiology MENB_ÉTTA001 Élelmiszertudományi Tanszék MÉKÉTT
General Microbiology MENB_ÉTTA001 Élelmiszertudományi Tanszék AKMKÉTT
Gyakorlati élelmiszer ellenőrzés és minőségvizsgálat MÉLAFMB5027 Élelmiszertudományi Tanszék AKMKÉTT
Gyakorlati élelmiszer ellenőrzés és minőségvizsgálat MÉLAFMB5027 Élelmiszertudományi Tanszék MÉKÉTT
Gyakorlati élelmiszer-ellenőrzés és minőségvizsgálat MENSBMB2525 Élelmiszertudományi Tanszék MÉKÉTT