Kapcsolat
Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:
Email: felveteli@sze.hu
Telefon: +36 70 646 3106; +36 70 646 3108
Időpontfoglalás tanácsadásra
Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!
Tantárgyi tematika kereső
Tárgy | Tárgykód | Tanszék | Tanszékkód |
---|---|---|---|
Külső összefüggő gyakorlat | MELM_ÉTTM032 | Élelmiszertudományi Tanszék | AKMKÉTT |
Külső összefüggő gyakorlat | MENM_ÉTTM032 | Élelmiszertudományi Tanszék | MÉKÉTT |
Külső összefüggő gyakorlat | MENM_ÉTTM032 | Élelmiszertudományi Tanszék | AKMKÉTT |
Külső összefüggő gyakorlat | MELM_ÉTTM032 | Élelmiszertudományi Tanszék | MÉKÉTT |
Methodology of Agricultural Extension | MENB_AVTA020 | Élelmiszertudományi Tanszék | AKMKÉTT |
Methodology of Agricultural Extension | MENB_AVTA020 | Élelmiszertudományi Tanszék | MÉKÉTT |
Mezőgazdasági-szaktanácsadás | MGLABST1024 | Élelmiszertudományi Tanszék | MÉKÉTT |
Mezőgazdasági termékek feldolgozása | MENB_ÉTTM026 | Élelmiszertudományi Tanszék | MÉKÉTT |
Mezőgazdasági termékek feldolgozása | MELB_ÉTTM026 | Élelmiszertudományi Tanszék | AKMKÉTT |
Mezőgazdasági termékek feldolgozása | MENB_ÉTTM026 | Élelmiszertudományi Tanszék | AKMKÉTT |
Mezőgazdasági termékek feldolgozása | MELB_ÉTTM026 | Élelmiszertudományi Tanszék | MÉKÉTT |
Mezőgazdasági termékfeldolgozás és minőségbiztosítás | MMNAFEMD732 | Élelmiszertudományi Tanszék | MÉKÉTT |
Mezőgazdasági termékfeldolgozás és minőségbiztosítás | MMLAFEMD232 | Élelmiszertudományi Tanszék | MÉKÉTT |
Mikrobiológia | MÁLAMTG6013 | Élelmiszertudományi Tanszék | MÉKÉTT |
Mikrobiológia | MANABEM7012 | Élelmiszertudományi Tanszék | MÉKÉTT |
Mikrobiológia | MMNAMTG5113 | Élelmiszertudományi Tanszék | MÉKÉTT |
Mikroszervezetek ipari alkalmazása | MMNBMTG5234 | Élelmiszertudományi Tanszék | MÉKÉTT |
Minőségbiztosítás | MANAMTMA722 | Élelmiszertudományi Tanszék | MÉKÉTT |
Minőségbiztosítás alapjai | MENB_ÉTTM020 | Élelmiszertudományi Tanszék | MÉKÉTT |
Minőségbiztosítás alapjai | MELB_ÉTTM020 | Élelmiszertudományi Tanszék | MÉKÉTT |