Techno-Tel Kft- cégismertető

Szolgáltatásaink

 

Távközlési szolgáltatások

A Techno-Tel Kft. 2003. augusztus 29.-től rendelkezik a Hírközlési Főfelügyelet jogerőre emelkedett HBB-6960/2003. sz. határozatával, mikrohullámú kiterjesztett spektrumú rádióvonali és bérelt vonali Internet hozzáférés-ellátási, valamint Interneten történő hangátviteli (VoIP) szolgáltatás biztosítására.

2008–ban a szolgáltatások köre kibővült a nyilvános televíziós műsorelosztással.

 

Távközlési létesítmények építése

Vállaljuk távközlési létesítmények kivitelezésével, átalakításával kapcsolatos feladatok teljes körű elvégzését (műszaki-tartalom készítés, szakági tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés, beszállítói versenyeztetés, projectmenedzselés).

Saját szakembereink és alvállalkozóink rendelkeznek robbanásveszélyes környezetben történő munkavégzéshez szükséges bányahatósági vizsgával.

Szélessávú Internet elérési hálózatok üzemeltetése

Wi-Fi, HFC és GPON hálózatok tervezése, kivitelezése, távfelügyelete, helyszíni hibaelhárítása, konfiguráció beállítása

A Techno-Tel Kft. rendelkezik a Nemzeti Hírközlési Hatóság jogerős határozatával, mely alapján jogosult mikrohullámú kiterjesztett spektrumú rádióvonali és bérelt vonali Internet hozzáférési szolgáltatás biztosítására.

Üzletházi, lakóparki, hotel kommunikáció

A speciális távközlési elvárásokhoz igazodva kialakításra került a lakóparkok és üzletházak számára olyan távközlési szolgáltatási rendszer, melyben az ügyfelek számára a távbeszélő szolgáltatás, az internet, a helyi LAN, VPN, WLAN, szükség esetén WAN igények komplexen biztosíthatók. Vállaljuk ezen rendszerek teljes körű megvalósítását, a távközlési szolgáltatást.

Technológiai rendszerek fővállalkozása

Speciális gáz és olajszállítási környezetben végzendő kivitelezési munkák fővállalkozásához szakember gárda biztosítását vállaljuk kiemelt projekt menedzselési és kivitelezés irányítási tapasztalattal.

Alközponti szolgáltatások nyújtása

Alközpontok létesítésének teljes folyamatát kezeljük (tervezés, kivitelezés, alközpontbeszerzés, helyi hálózat létesítés, előfizetői készülékek telepítése, programozása).

Alközpontok egyedi és hálózatos üzemeltetése (távfelügyelet, helyszíni hibaelhárítás, konfiguráció beállítás, szakértői közreműködés, tanácsadás)

VoIP szolgáltatások

A Techno-Tel Kft. rendelkezik a Nemzeti Hírközlési Hatóság jogerős határozatával, mely alapján jogosult hangátviteli (VoIP) szolgáltatás biztosítására

Társaságunk vállalja a hálózattal kapcsolatos munkákat (tervezés, kivitelezés, távfelügyelet, helyszíni hibaelhárítás, konfiguráció beállítás, szakértői közreműködés, tanácsadás).

 

Minőségbiztosítás

Cégünk minden, vevővel való kapcsolatát szabályozott formában végzi. A közvetlen kapcsolatok és kötelezettségvállalások formai és tartalmi elemeit belső folyamatok rögzítik. A beszállítóink minősítésére kialakult rendszerünk és gyakorlatunk van.

 A Techno-Tel Kft. munkatársai gyakorlati tapasztalatokkal rendelkeznek az MSZ EN ISO 9001:2009 alapú minőségirányítási rendszer kialakításában, és minőségirányítási rendszer működtetésében.

Minőségpolitika

Célkitűzésünk:

A megrendelői igények kielégítése érdekében a Techno-Tel Kft. olyan minőségügyi rendszert alakított ki, amely az MSZ EN ISO 9001:2009 nemzetközi szabvánnyal összhangban szabályozza a cég szervezetét, működését és termékeinek minőségét.

A Techno-Tel Kft. elsődleges célja, hogy úgy feleljen meg partnerei elvárásainak, hogy élenjáró technológiákat alkalmazva teremtsen telekommunikációs környezetet és ehhez kapcsolódó szolgáltatást, hogy a műszaki megfelelőség mellett az esztétikai igények is magas színvonalon elégülnek ki.

A Techno-Tel Kft. úgy kívánja fejleszteni szervezetét és annak működését, hogy a megbízói elvárások kielégítése, szolgáltatásai minőségének garanciája mellett, munkatársaink munkahelyi közérzete is a lehető legkedvezőbben alakuljon.

 

Dolgozóinknak biztosítjuk a hosszú távú megfelelő műszaki és szociális háttérben a munkavégzést és szakmai fejlődést.

Munkatársainktól elvárjuk:

  • A céggel szembeni elkötelezettséget
  • Minőségügyi rendszerünk ismeretét, annak alkalmazását
  • A magas műszaki színvonalon végzett, vevői elégedettséget elérő minőségi munkavégzést.

Csak ennek betartásával érhető el, hogy a Techno-Tel Kft. számukra hosszú távon megfelelő megélhetést biztosító jövedelmet nyújtson.

Kapcsolat

Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:

+36 96 613 610
+36 70 646 3106
+36 70 646 3108

Email: felveteli@sze.hu

Időpontfoglalás felvételi tanácsadásra


Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!