TechnoTel Kft - rövid ismertető

Tisztelt Partnerünk !

 

A Techno-Tel Kft.  szellemiségében, mindennapi munkájában egy kiforrott technológiát üzemeltető és megbízható munkatársak részvételével 2003 évben alapított  társaság. A Kft. székhelye Siófok, valamint 3 telephelye van az ország különböző pontjain.

 

Személyi hátterünk

Munkatársaink többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek az IP, a HFC, az optikai és rádiós   hálózatok, technológiai rendszerek, előfizetői hálózatok valamint PBX alközponti rendszerek üzemeltetésében, így biztosítani tudják a kivitelezés, a műszaki ellenőrzés és az üzemeltetés szakszerűségét, biztonságát.

A Techno-Tel Kft. alkalmazásában lévő mérnökök, szakemberek, minőség-ellenőrzésért felelős munkatársak, felsőfokú szakirányú végzettséggel valamint megfelelő minőségbiztosítási jártassággal rendelkeznek.

Szakembereink többéves gyakorlattal rendelkeznek szénhidrogén szállító vezetékek környezetében történő munkavégzésben, rendelkeznek speciális robbanásveszélyes ipari környezetben történő munkavégzéshez szükséges képesítéssel és vizsgával, így az ilyen területen történő kivitelezési és üzemeltetési feladatokat is vállalni tudjuk.

A Techno-Tel Kft. az ország több pontján tud szakembereket biztosítani a szolgáltatások kiépítéséhez, üzemeltetéséhez, és az esetleges hibaelhárításához. Ezáltal általánosan elfogadható rendelkezésre-állással, rugalmasan és költség-hatékony módon tudjuk biztosítani a helyszíni kiszállást igénylő feladatok ellátását.

 Részéletes céginformációt IDE kattintva elérheti.

Kapcsolat

 

Érdeklődés esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:

 

Márton József ügyvezető - Balogh Gábor ügyvezető

Techno-Tel Kft. 8600 Siófok, Bajcsy-Zs. u. 212. Adria Park

Telefon: +36 84 506 870

Telefax: +36 84 506 871

E-mail: info@technotel.hu

WEB: www.technotel.hu