Kapcsolat

Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:

Az E-felvételi felületén látható felvételi pontszámok még nem véglegesek, az intézményi többletpontok rögzítése folyamatban van.

Email: felveteli@sze.hu

Telefon: +36 70 646 3106 ;  +36 70 646 3108

Időpontfoglalás tanácsadásra


Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!

Kreditelismerési kérelem - mesterképzésre jelentkezőknek

Kreditelismerés

A kreditelismerési eljárás a következőképpen történik:

A kreditelismerési kérelem on-line kitölthető űrlap formájában adható le az alábbi linkre kattintva: https://felveteli.sze.hu/kreditelismeresi-kerelem

Amennyiben e-mail címét megfelelően adta meg, a sikeres kitöltésről egy üzenetet kap, melyben leellenőrizheti megadott adatait.

Mellékletek: az oklevélmelléklet/leckekönyv minden oldaláról másolat.

Egy űrlapon legfeljebb három mesterképzési szakot jelölhet meg, több mint három szak esetén több űrlapot kell kitöltenie.

 

E-mailben, fax-on nem fogadunk el kérelmet!

 

FONTOS! Azt a jelentkezőt, akinek a jelentkezéséhez szükséges az előző tanulmányai alapján a kreditelismerési eljárás lefolytatása, ki kell zárnunk a felvételi eljárásból, ha:

  • a mesterképzési szak megkezdéséhez szükséges minimális kreditértékkel nem rendelkezik (elutasított kreditelismerési határozat), vagy
  • nem adott be a jelzett határidőig kreditelismerési kérelmet.

A korábbi évek tapasztalata, hogy sok jelentkezőt azért kellett kizárnunk, mert nem kért kreditelismerést, vagy nem kért az oklevél átlagról igazolást a korábbi intézményétől.

 

A SZE által kiadott kreditelismerési határozatot NEM kell feltöltenie a felvi.hu oldalra!

 

A https://felveteli.sze.hu/mesterszak-ugyintezok oldalon megtalálhatók az egyes mesterképzési szakok ügyintézői és elérhetőségeik. A jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzájuk bizalommal.