Kapcsolat

Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:

Email: felveteli@sze.hu

Telefonos elérhetőségeink:

+36 70 646 3106
+36 70 646 3108

Időpontfoglalás tanácsadásra


Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!

Kreditelismerési kérelem - mesterképzésre jelentkezőknek

Kreditelismerés

A kreditelismerési eljárás a következőképpen történik:

A kreditelismerési kérelem on-line kitölthető űrlap formájában adható le az alábbi linkre kattintva: https://felveteli.sze.hu/kreditelismeresi-kerelem

Amennyiben e-mail címét megfelelően adta meg, a sikeres kitöltésről egy üzenetet kap, melyben leellenőrizheti megadott adatait.

Mellékletek: az oklevélmelléklet/leckekönyv minden oldaláról másolat, aki a 2020/2021. tanév őszi félévében tesz záróvizsgát, annak is be kell adnia az eddigi tanulmányairól szóló igazolást. (Hitelesítés nem szükséges.)

Egy űrlapon legfeljebb három mesterképzési szakot jelölhet meg, több mint három szak esetén több űrlapot kell kitöltenie.

 

E-mailben, fax-on nem fogadunk el kérelmet!

A határidő lejárta után beérkező kreditelismerési kérelmeket nem áll módunkban elfogadni! A határidőig beadott kreditelismerési kérelemre született határozat kiadásának az Egyetem részéről meg kell történnie 2020. december 18-ig.

 

FONTOS! Azt a jelentkezőt, akinek a jelentkezéséhez szükséges az előző tanulmányai alapján a kreditelismerési eljárás lefolytatása, ki kell zárnunk a felvételi eljárásból, ha:

  • a mesterképzési szak megkezdéséhez szükséges minimális kreditértékkel nem rendelkezik (elutasított kreditelismerési határozat), vagy
  • nem adott be a jelzett határidőig kreditelismerési kérelmet.

A korábbi évek tapasztalata, hogy sok jelentkezőt azért kellett kizárnunk, mert nem kért kreditelismerést, vagy nem kért az oklevél átlagról igazolást a korábbi intézményétől.


A SZE által kiadott kreditelismerési határozatot NEM kell feltöltenie a felvi.hu oldalra!

 

A https://felveteli.sze.hu/mesterszak-ugyintezok oldalon megtalálhatók az egyes mesterképzési szakok ügyintézői és elérhetőségeik. A jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzájuk bizalommal.