Kapcsolat

Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:

Az E-felvételi felületén látható felvételi pontszámok még nem véglegesek, az intézményi többletpontok rögzítése folyamatban van.

Email: felveteli@sze.hu

Telefon: +36 70 646 3106 ;  +36 70 646 3108

Időpontfoglalás tanácsadásra


Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!

MODERN TECHNOLÓGIÁK ÉS KIBERBIZTONSÁG JOGA MA

DEÁK FERENC ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR – DFK

Képzési szint

Munkarend

Fin. forma

Szak neve

Önköltség (félév)

Képzési idő

M

N

A

Modern technológiák és kiberbiztonság joga

támogatott

4

M

N

K

Modern technológiák és kiberbiztonság joga

325 000 Ft

4

M

L

A

Modern technológiák és kiberbiztonság joga

támogatott

4

M

L

K

Modern technológiák és kiberbiztonság joga

325 000 Ft

4

Képzési szint – M – mesterképzés; Munkarend – N – nappali; Munkarend – L – levelező; Finanszírozási forma – A – államilag finanszírozott; Finanszírozási forma – K – önköltséges (A jelmagyarázatról bővebben ide kattintva olvashat.)


Az Modern technológiák és kiberbiztonság joga MA intézményi hatáskörben létesített és indított mesterképzési szak. 

Tájékoztatjuk a jelentkezőket, hogy a képzéshez kapcsolódó értékelési eljárás folyamatban van a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottságnál. Amennyiben az intézmény beszerzi a minőségbiztosításról szóló szakvéleményt tájékoztatja az érintett hallgatói kört. 

A képzésre bármely alapképzésben szerzett diploma eredményével lehet jelentkezni.


A szakmáról

Az okleveles modern technológiai és kiberbiztonsági jogi szervező feladata a kiberbiztonsággal kapcsolatos támogató informatikai feladatok menedzselése, valamint a modern technológiák és a kibertér biztonságával összefüggő kihívások felismerése, ennek érdekében ismeri az egyes érintett területekre vonatkozó jogszabályokat és a szervezeten belül szükséges szabályozókat képes megalkotni.


 A képzésről

A képzésen a hallgató a 21. század munkaerőpiaci kihívásainak megfelelően multidiszciplináris tudást sajátít el, a képességei három fő pilléren nyugodnak: számottevő informatikai, mérnöki kompetencia mellett, a képzés során a kiberbiztonság és a modern technológiai eszközök területére vonatkozóan átfogó és releváns jogi tudásra tesz szert.


Elhelyezkedés

A szak elvégzése után a hallgatóknak lehetőségük lesz elhelyezkedni mind az állami szférában, mind pedig a vállalati környezetben, hiszen a kiberbiztonsággal és a modern technikával kapcsolatos jogi és informatikai kompetenciáik mindkét területen releváns tudásanyagot jelentenek.


Kimeneti követelmények

Teljesítendő kimeneti nyelvi követelmény részletek: Szaknyelvi tájékoztató