Kreditelismerés

KreditelismerésA kreditelismerési eljárás a következőképpen történik:

Kitöltendő nyomtatvány: Kreditelismerési kérelem. A Kreditelismerés c. kérelem letölthető a http://neptun.sze.hu/kerelmek-nyomtatvanyok-hallgatok-szamara oldalról.

 

Mellékletek: az oklevélmelléklet/leckekönyv minden oldaláról másolat, aki a 2016/17 tanév tavaszi félévében fog záróvizsgázni, annak is be kell adnia az eddigi tanulmányairól szóló igazolást.

 

Egy nyomtatványon legfeljebb két mesterképzési szakot jelölhet meg, több mint 2 szak esetén több nyomtatványt kell kitöltenie, de elég egy példány a mellékletekből. Amennyiben több mesterképzési szakra jelentkezik, és szükséges kreditelismerés, akkor egy borítékban küldje az összes kérelmet.

 

A kreditelismerési eljárásra a kérelem postára adásának határideje: 2017. június 10.

 

A kérelmet az alábbi címre kell küldeni:

Széchenyi István Egyetem Tanulmányi Osztály

9026 Győr, Egyetem tér 1.

A borítékra írja rá: Mesterképzésre kreditelismerési kérelem

 

E-mailban, fax-on nem fogadunk el kérelmet!

 

A határidő lejárta után beérkező kreditelismerési kérelmeket nem áll módunkban elfogadni! A határidőig beadott kreditelismerési kérelemre született határozat kiadásának az Egyetem részéről meg kell történnie 2017. július 1-ig.

 

FONTOS! Az Egyetem által kiadott kreditelismerési határozatot, feltétlenül be kell küldeni az Oktatási Hivatalba, vagy fel kell tölteni legkésőbb 2017. július 12-ig a www.felvi.hu-ra.

 

Azt a jelentkezőt, akinek a jelentkezéséhez szükséges az előző tanulmányai alapján a kreditelismerési eljárás lefolytatása, ki kell zárnunk a felvételi eljárásból, ha:

  • a mesterképzési szak megkezdéséhez szükséges minimális kreditértékkel nem rendelkezik (elutasított kreditelismerési határozat), vagy
  • nem adott be a jelzett határidőig kreditelismerési kérelmet.

A felvételi rendszert és az abban lévő adatokat az Oktatási Hivatal bocsátja rendelkezésünkre. Ebből következik, hogy a SZE korábbi vagy jelenlegi hallgatójának is minden bizonylatot vagy szükséges határozatot meg kell kérnie és fel kell töltenie, mert a felvételi pontszámítás, és a szükséges bizonylatok ellenőrzése az Oktatási Hivatal adatbázisban történik, nem a tanulmányi ügyintézőjénél keressük az adatokat.

 

Kérem, hogy mindenképpen ellenőrizze, hogy a felvételi eljárásban való részvételhez, a fent felsorolt bizonylatokat beszerezete-e, és időben töltse fel a www.felvi.hu-ra.

 

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok feltöltési határideje: 2017. július 12.

 

A korábbi évek tapasztalata, hogy sok jelentkezőt azért kellett kizárnunk, mert nem kért kreditelismerést, vagy nem kért az oklevél átlagról igazolást a korábbi intézményétől.

 

A http://to.sze.hu/ oldalon a Tanulmányi Osztály hírei rovatban megtalálhatók az egyes mesterképzési szakok ügyintézői és elérhetőségeik. A jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzájuk bizalommal.

 

Kapcsolat

Kérdéseid vannak képzéseinkről?

Több információra van szükséged a felvételi eljárásról?

Várunk egyéni, személyes tájékoztató időpontjainkon:


Nyitvatartás:

Hétfő:  9:00-15:00
Kedd: 9:00-15:00 
Szerda: 9:00-15:00
Csütörtök: 9:00-15:00
Péntek: 9:00-15:00

Ha 5 főnél többen jöttök, kérjük, jelezzétek előre az itt elérhető űrlapon, hogy időpontot tudjunk egyeztetni.

Elérhetőségeink:
Személyesen: SZE-Győr, Új-Tudástér épület: Fsz. - AKIK Iroda => térkép
Telefon: 96/613-610

Email: felveteli##kukac##sze.hu

 

Kép- és videótár