Jogi FOSZK

Érettségi követelmények: 

bármelyik két érettségi vizsgatárgy

Képzési szint

Munkarend

Fin. forma

Szak neve

Önköltség (félév)

Képzési idő

F

N

A

Jogi

támogatott

4

F

N

K

Jogi

180 000 Ft

4

F

L

A

Jogi

támogatott

4

F

L

K

Jogi

140 000 Ft

4

 

A szakmáról

A felsőoktatási szakképzés alkalmassá teszi a hallgatót a bíróságok, ügyészségek, földhivatalok és más államigazgatási szervek adminisztrációjában speciális ügyviteli (ügykezelő, jegyzőkönyvvezető, ügyintézési) feladatok ellátására. Az ügyvédi, illetve közjegyzői irodákban feladatköre nem csupán adminisztratív tevékenységet, hanem precíz jogi előkészítői munkát is jelent.

A képzésről

A képzés alkalmassá teszi a hallgatót a bíróságok, ügyészségek, államigazgatási szervek adminisztrációjában, ügyvédi, közjegyzői irodákban ügyviteli feladatok, precíz jogi előkészítői munkák ellátására. Az oktatói munkában részt vesznek a győri bíróságok, ügyészségek és közigazgatási szervek szakemberei.

Továbbtanulás

Végzett hallgatóink a térség igazgatási - igazságszolgáltatási szerveinél, ügyvédi és közjegyzői irodánál, illetve a gazdaság szereplőinél is sikeresen tudnak elhelyezkedni.

Jogász szakon, meghatározott tantárgyakból, összesen 90 kreditpont beszámítása lehetséges!

Elhelyezkedés

Végzett hallgatóink a térség igazgatási–igazságszolgáltatási szerveinél, ügyvédi és közjegyzői irodáknál, illetve a gazdaság szereplőinél is sikeresen tudnak elhelyezkedni. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a nálunk végzett jogi asszisztensekre reális igény van a Felső-dunántúli nagyrégió munkaerőpiacán.

Kapcsolat

Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:

+36 96 613 610
+36 70 646 3106
+36 70 646 3108

Email: felveteli@sze.hu

Időpontfoglalás felvételi tanácsadásra


Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!