Szükséges dokumentumok

A benyújtandó dokumentumok ellenőrzésének fontosságáról az Oktatási Hivatal egységes tájékoztatást, a Hiánypótlás c. fejezetben felsorolt dokumentumtípusokról pedig egyéni hiánypótló felszólítást küld a jelentkezőknek.

A jelentkezéshez és a pontszámításhoz szükséges dokumentumok megfelelő módon történő benyújtása minden esetben a jelentkező felelőssége.

A jelentkezéskor már rendelkezésre álló dokumentumokat a jelentkező köteles a jelentkezésével egyidejűleg benyújtani!

 

Kötelező beküldeni:


A pontszámításhoz szükséges egyéb dokumentumok:


A többletpontok számításához szükséges lehet:

 

külföldi vagy Magyarországon működő külföldi rendszerű középfokú végzettséggel rendelkező jelentkezők pontszámításhoz szükséges beküldendő dokumentumokat A külföldi vagy Magyarországon működő külföldi rendszerű intézményekben szerzett végzettségekről c. fejezet tartalmazza.

Névváltoztatás igazolása

A névváltoztatást igazoló hivatalos okirat a jelentkező által csatolt dokumentumok beazonosítását segíti. Ha pl. a viselt név a születéskori névhez képest megváltozott, és a dokumentumok emiatt különböző nevekre lettek kiállítva, a jelentkező ezen okiratának (névváltoztatási okiratának vagy házassági anyakönyvi kivonatának) másolatával tudja bizonyítani, hogy valamennyi dokumentum az övé.

Fontos, hogy a személyes adatokat a személyazonosságot igazoló okiratának (személyi igazolvány, jogosítvány) megfelelően, az azokon szereplő adatokkal töltse ki! A közhiteles nyilvántartások és a jelentkezés során megadott eltérő személyes adatok adathiányhoz vagy -eltéréshez vezethetnek. (Például ha a jelentkezőnek vagy az édesanyjának két keresztneve van, vagy neve előtt szerepel a „dr.” előtag, azt pontosan kérjük megadni.)

 

Kapcsolat

Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatban:

+36 96 613 610
+36 70 646 3106
+36 70 646 3108

Email: felveteli@sze.hu

Időpontfoglalás felvételi tanácsadásra


Szakirányú továbbképzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban keresse az adott képzés leírásában található kapcsolattartót vagy a Felnőttképzési Központot!