Kollégiumi jelentkezés

KEDVES LEENDŐ KOLLÉGISTA!

Tájékoztatjuk, hogy a 2020/21 tavaszi félévre a kollégiumi keresztféléves/pótjelentkezési időszakot meghirdetjük. A kialakult helyzetre való tekintettel, és a jobb megértést segítve a kollégiumi jelentkezés a következők szerint alakul. Kérjük, hogy az Önre vonatkozó leírást vegye figyelembe. 


A januári keresztféléves MSC-s jelentkezés során az egyetemre felvételt nyert hallgató:

 

A Széchenyi István Egyetem kollégiumaiban keresztféléves Msc-s és pótjelentkezési időszakot hirdetünk. A keresztféléves Msc-s kollégiumi felvételi eljárásban azoknak a hallgatóknak kell jelentkezniük, akik a januári keresztféléves jelentkezés során felvételt nyert az egyetemre. A pótjelentkezési időszakban azok az elsőéves, felsőéves, Erasmusról visszajövő, felsőfokú szakképzés, valamint a PhD hallgatók számára lehetséges, akik a második szemeszterre kollégiumi férőhelyet szeretnének igényelni.

Jelentkezési időszak: 2021.01.27. 09:00 - 2021.01.29. 12:00

Eredményhirdetés várhatóan: 2021.02.03.


SZOCIÁLIS PONTSZÁMOK

A kollégiumi felvételi eljárásban résztvevő hallgatók, amennyiben a 2020/21/I. félévében adtak le szociális kérelmet, úgy az ott megszerzett szociális pontszámukat a kollégiumi felvételi eljárásban figyelembe vesszük.

Azon hallgatók, akik nem adtak le 2020/21/I. félévében szociális kérelmet, 2021.01.21.-2021.01.28. között adhatnak be, az alábbi adatlap kitöltésével, és a szükséges igazolások csatolásával.

Postára adás: 2021.01.28. (későbbi keltezéssel postára adott kérelmet nem áll módunkban elbírálni).

POSTÁZÁSI CÍM: 9026 Győr, Egyetem tér 1. - HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

Az így megszerzett szociális pontszámok hozzáadódnak a felvételi eljárásba megszerezhető pontszámokhoz. 


Egyetemi kártya

Minden kollégista hallgatónak rendelkeznie kell egy úgynevezett Hallgatói kártyával, ahhoz, hogy a kollégiumban tudjon közlekedni. A Hallgatói kártyáról és igényléséről az alábbi oldalon találsz bővebb információkat.

Első hallgatói kártya igénylése és információk

 

Egyetemi Szolgáltató Központ                                 Kollégiumi Bizottság

Neked ajánljuk

Facebook oldalaink